Pistol de spalat cu capac de plastic, 1l

.

Pistol de spalat cu capac de plastic, 1l

Cod: 1126000625Pistol de spalat cu capac de plastic, 1l FIAC

FIAC Air Compressors S.p.A, Bologna, Italia

Pret de lista: 105,42 LEI

Pret fara TVA: 88,59 LEI

Descriere

Pistol de spalat cu vas inferior
Inchidere cu baioneta
Capac plastic
Cu cupla rapida tata
Consum de aer: 200 l/min la 6 bar
Consum de aer: 250 l/min la 8 bar

Specificatii

Cod comanda: 1126000625

FIAC

FIAC Air Compressors S.p.A, Bologna, Italia

Review-uri

Nota: 0.0 / 0

Preț: 105,42 LEI

Pret fara TVA: 88,59 LEI

  • In stoc

Adauga in cosPistol de spalat cu vas inferior
Inchidere cu baioneta
Capac plastic
Cu cupla rapida tata
Consum de aer: 200 l/min la 6 bar
Consum de aer: 250 l/min la 8 bar

FIAC este lider în elita producătorilor de compresoare de aer. Înființată în 1977 de catre Romano Lucchi, FIAC produce o gamă largă de produse in 4 categorii principale: compresoare cu piston, compresor cu șurub, scule pneumatice, echipamente pentru tratarea aerului comprimat. FIAC activează de mulți ani pe piața internațională, caracterizată printr-o evoluție dinamică în care clientul, cu cerințele și așteptările sale, este centrul atenției.

Produsele FIAC sunt eficiente din punct de vedere al costurilor și al consumului de energie, extrem de fiabile. Unitatea principala de productie se afla in în Torino (Italia).

In cei aproape 50 de ani de istorie, compania a manifestat un angajament profund față de inovație și dezvoltarea produselor și, cu sprijinul unei echipe tehnice extrem de calificate, FIAC a câștigat rapid succes pe toate piețele principale din întreaga lume, devenind o companie italiană cu acoperire globală.
FIAC este primul producator mondial al unui compresor cu piston portabil (Stratos si Cosmos, in anul 1977); primul producator al unei pompe din aluminiu, primul producator al unui compresor industrial cu surub insonorizat, primul producator al unui compresor portabil fara ulei (ECU201) - si evolutia continua!

In anul 2016 Fiac si Atlas Copco si-au unit fortele si au creat FIAC PROFESSIONAL AIR COMPRESSORS, un cumul de experienta si profesionalism. Se naste astfel o companie cu o abordare profundă orientată spre detalii și cu experiență tehnologică indelungata, un nou standard fara egal pe piata producatorilor de compresoare de aer comprimat, FIAC devenind cel mai mare producator mondial pe piata compresoarelor profesionale si industriale.

Nu exista review-uri, fi primul care lasa un review…